Siva får ny kommunikasjonsdirektør fra 1. juni

Sivas kommunikasjonsdirektør Roy Strømsnes har valgt å slutte etter fire år i selskapet. Han fortsetter i stillingen ut mai, deretter går Ane Flo inn som fungerende kommunikasjonsdirektør fra 1. juni.

Strømsnes har hatt ansvar for kommunikasjonsarbeidet i en periode hvor Siva tidvis har vært ute i hardt vær. Han understreker at dette ikke har hatt noen betydning for at han nå velger å slutte.

Roy Strømsnes har valgt å slutte i Siva etter fire år som kommunikasjonsdirektør.

– Jeg har hatt fire spennende år i Siva. Selskapet står sterkt og leverer bedre resultater enn noen gang. Det har av og til vært krevende, men det har først og fremst vært veldig lærerikt. For meg personlig er dette en god timing å gi seg på, sier Strømsnes.

Strømsnes skal etablere et eget rådgivningsselskap sammen med flere partnere i Trondheim. I tillegg ønsker han å bruke mer tid til å følge opp noen av gründerprosjektene han er involvert i. Han vil fortsette å jobbe i skjæringspunktet mellom kommunikasjon og innovasjon i tida som kommer.

– Roy har gjort en uvurderlig innsats for Siva gjennom mange år. Det at hans kompetanse og erfaring nå er attraktiv for andre, er også en anerkjennelse for Siva. At han starter for seg selv har jeg full forståelse for, og ønsker han alt det beste i den nye jobben, sier Stein Terje Dahl, konstituert administrerende direktør i Siva.

Ane Flo overtar som fungerende kommunikasjonsdirektør fra 1. juni.

– Ane Flo er naturlig etterfølger her i Siva. Hennes bakgrunn som blant annet informasjonssjef i Statoil, gjør henne svært kvalifisert til å ta over stafettpinnen etter Roy i Siva, avslutter Dahl.

Flere artikler

  • Ingrid Riddervold Lorange ny toppsjef i Siva

    Ingrid Riddervold Lorange (49) har takket ja til jobben som administrerende direktør i Siva. Når hun tiltrer 1. oktober, tar hun over etter Stein Terje Dahl (63) fra Interim Norge AS som har vært konstituert toppsjef i Siva siden januar. Lorange er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI. Hun kommer fra Telenor og stillingen som leder […]

  • 3D printet grunnstein på Åndalsnes

    Lørdag morgen ble en viktig milepæl feiret på Åndalsnes: grunnsteinen til det nye Innovasjonssenter Åndalsnes (INÅ) ble lagt ned. Siva investerer 20 millioner og senteret skal inneholde en gründerlab, det skal drives forskning og innovasjon, og det blir kontorer for både nye og etablerte bedrifter.