SIVA har fått nytt styre

09.10.13 ble nytt styre utnevnt av foretaksmøtet i SIVA SF.

Det nye styret har følgende medlemmer:

Kristin Reitan Husebø, Styreleder

Peter Arbo, Nestleder

Tor-Arne Solbakken (ny for 2 år)

Helene Jebsen Anker (ny for 2 år)

Kari Riddervold (ny for 2 år)

Sverre Narvesen

Jens P Heyerdahl dy

Kristin Reitan Husebø
Kristin Reitan Husebø er ny styreleder i SIVA SF

Flere artikler

  • God jul og takk for i år

    Neste år skjer det ekstra mye spennende hos oss i Siva. Vi fyller 50 år og kommer til å fremstå i helt ny visuell drakt med nyoppussede lokaler. Som alltid er vi opptatt av nyskaping og bærekraftig drift, hvor også gjenbruk er en viktig brikke – noe som gjenspeiles i årets lille julehilsen. 

  • Håndtrykk for bedre regionalt samarbeid

    Tettere samarbeid mellom fylkeskommunene og virkemiddelapparatet skal gi bedre regional næringspolitikk. Tirsdag 28. november ble en ny regional samarbeidsmodell formalisert gjennom et forpliktende håndtrykk.