Gøran Roos til Sivakonferansen

Hva er de avgjørende faktorene for et lands konkurransekraft? Hva betyr det for bedriftene?

Det vil Gøran Roos, professor innen fremtidens innovative og effektive produksjon si mer om på Sivakonferansen 5. juni i Trondheim.

Roos er veldig god på å koble hva som er avgjørende faktorer for et lands konkurransekraft (hvordan bygge/utvikle nasjonal konkurransekraft?) og hva det betyr ned på bedriftsnivå (mao hva er avgjørende for å bli en global innovasjonsvinner?).

Gøran Roos ble kåret til en av de 13 mest innflytelsesrike tenkerne i det 21. århundre ved den spanske forretningsjournalen» Direccion y Progreso «og ble utnevnt til «Fremstilling for fremtiden «Tenkeren i bopæl av den sørlige australske premieren for året 2011 og et utnevnt medlem av statsministerens produksjonsledere gruppe 2012/2013. Han ble utvalgt for Australias Committee for Economic Development (CEDA) Topp 10 Taler 2013: En samling av de mest innflytelsesrike og interessante taler fra CEDA-plattformen i 2013 for talen: «The Fremtidens produksjon i Australia: Innovasjon og produktivitet».

Vi er stolte og glade for å få Gøran Roos til Sivakonferansen 5. juni. Roos vil også bidra på fagdagen som inkubatorene og næringshagene har dagen etter Sivakonferansen.

 

 

Sivakonferansen 2018 live

Flere artikler

  • Ledige stillinger i Siva

    Det skjer mye spennende i Siva og vi skal løfte oss ytterligere! Da trenger vi flere flinke folk. Har du lyst til å bidra til at flere norske bedrifter lykkes?

  • Siva løfter norske bedrifter

    Regjeringen og Siva bidrar til vekst og utvikling i bedrifter over hele landet gjennom en tildeling på totalt 14,5 millioner kroner. Totalt 43 søkere deltok i en nasjonal konkurranse om å forsterke landets næringshager og inkubatorer, og fem miljø får støtte.