Gøran Roos til Sivakonferansen

Hva er de avgjørende faktorene for et lands konkurransekraft? Hva betyr det for bedriftene?

Det vil Gøran Roos, professor innen fremtidens innovative og effektive produksjon si mer om på Sivakonferansen 5. juni i Trondheim.

Roos er veldig god på å koble hva som er avgjørende faktorer for et lands konkurransekraft (hvordan bygge/utvikle nasjonal konkurransekraft?) og hva det betyr ned på bedriftsnivå (mao hva er avgjørende for å bli en global innovasjonsvinner?).

Gøran Roos ble kåret til en av de 13 mest innflytelsesrike tenkerne i det 21. århundre ved den spanske forretningsjournalen» Direccion y Progreso «og ble utnevnt til «Fremstilling for fremtiden «Tenkeren i bopæl av den sørlige australske premieren for året 2011 og et utnevnt medlem av statsministerens produksjonsledere gruppe 2012/2013. Han ble utvalgt for Australias Committee for Economic Development (CEDA) Topp 10 Taler 2013: En samling av de mest innflytelsesrike og interessante taler fra CEDA-plattformen i 2013 for talen: «The Fremtidens produksjon i Australia: Innovasjon og produktivitet».

Vi er stolte og glade for å få Gøran Roos til Sivakonferansen 5. juni. Roos vil også bidra på fagdagen som inkubatorene og næringshagene har dagen etter Sivakonferansen.

 

 

 

Flere artikler

  • Ingrid Riddervold Lorange ny toppsjef i Siva

    Ingrid Riddervold Lorange (49) har takket ja til jobben som administrerende direktør i Siva. Når hun tiltrer 1. oktober, tar hun over etter Stein Terje Dahl (63) fra Interim Norge AS som har vært konstituert toppsjef i Siva siden januar. Lorange er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI. Hun kommer fra Telenor og stillingen som leder […]

  • 3D printet grunnstein på Åndalsnes

    Lørdag morgen ble en viktig milepæl feiret på Åndalsnes: grunnsteinen til det nye Innovasjonssenter Åndalsnes (INÅ) ble lagt ned. Siva investerer 20 millioner og senteret skal inneholde en gründerlab, det skal drives forskning og innovasjon, og det blir kontorer for både nye og etablerte bedrifter.

  • Et betydelig løft for Sivas næringshage- og inkubasjonsprogram

    En nasjonal evaluering av Sivas til sammen 75 operatører innenfor næringshage- og inkubasjonsprogrammet har resultert i nye og mer effektive tilskuddsmodeller. I tillegg økes de samlede programtilskuddene med 15 %, og innsatsen overfor inkubatorer og næringshager med et betydelig potensiale til å bidra til ytterligere vekst og utvikling i norsk næringsliv forsterkes.