Norge er et lite land med store muligheter. Hvordan tar vi landet i bruk for å møte det nye? Industrien må bli grønnere, smartere og mer nyskapende. Målet er å skape større verdier i morgen. Hvordan bygger vi en kultur for samhandling og kunnskapsdeling mellom bransjer, på tvers av geografi og tankesett? Hvordan kan våre lokale fortrinn gi næringslivet global konkurransekraft?

Tid og sted

 • Clarion Hotel & Congress Trondheim
 • Tirsdag 5. juni 2018
 • Registrering fra kl. 0800 (programstart kl 0900)
 • Deltakeravgift: kr 2.900,- inkl. mva (gjelder påmelding før 1. mai)
 • Jubileumsbankett 5. juni er inkludert i deltakeravgift
 • Kvelden før konferansen inviterer Siva til et uformelt treff med mat og mingling i våre egne lokaler på Pirsenteret (mandag 4. juni kl. 1900-2300). Pris: 400,-. (max 150 deltakere)

Sivakonferansen er et nasjonalt møtested som inspirerer, gir påfyll og skaper relasjoner. Årets konferanse markerer Sivas 50-års jubileum. Gjennom et halvt århundre har Siva og våre samarbeidspartnere bidratt til verdiskaping, arbeidsplasser og nytt næringsliv i hele landet.

Når vi møtes i Trondheim 5. juni er vi likevel mest opptatt av å se framover og løfte fram kunnskap, engasjement og beste praksis. Vi lanserer nye katapultsentre som skal bidra til et kollektivt industriløft for Norge. Tradisjonen tro deler vi også ut Sivaprisen – som skal gå til et miljø som har gjort en særlig innsats for utvikling, omstilling og verdiskaping i året som har gått.

På kvelden 5. juni inviteres alle deltakerne til den offisielle jubileumsbanketten som markerer 50 år med Siva. Det blir en uforglemmelig aften med nettverksbygging, underholdning og overraskelser.

Vi gleder oss til å se deg på Clarion Hotel & Congress i Trondheim 5. juni 2018.

Innledere

Listen over innledere oppdateres fortløpende fram mot konferansen. 

 • haddy

  Haddy N'jie (konferansier)

  Haddy N'jie vil være innleder under Sivakonferansen 2018. Den folkekjære journalisten, artisten og forfatteren ledet også konferansen for tre år siden - vi ønsker henne velkommen tilbake!

 • røe isaksen

  Torbjørn Røe Isaksen

  Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) har ansvar for å utforme en fremtidsrettet næringspolitikk. Under innlegget sitt på Sivakonferansen vil han blant annet offentliggjøre av nye testsentre for næringslivet gjennom ordningen Norsk katapult.

 • ThinaSaltvedt-108

  Thina Saltvedt

  Thina Saltvedt jobber som senior rådgiver i avdelingen for Bærekraftig Finans og sitter i Klima- og Miljøministerens Klimaråd. Før dette jobbet hun i ti år som sjefanalytiker for makro/olje i avdelingen for Global Research i Nordea Markets.

 • Tor Olav Mørseth

  Tor Olav Mørseth

  Tor Olav Mørseth er administrerende direktør i Digital Norway og har lang erfaring med å lede tradisjonelle virksomheter langs digitaliseringens frontlinje.

 • Kamilla Sharma

  Kamilla Sharma

  Kamilla Sharma er adm. direktør i innovasjonsselskapet Innoventus Sør og har både regionale og nasjonale styreverv.
  Høsten 2017 ble hun kåret som årets kvinnelige leder på Sørlandet
  Kamilla har lang fartstid innen Tele- og datacom bransjen, som har blitt utmerket med tre nasjonale kundeservicepriser under hennes ledelse.

 • Gustav_Witsoe

  Gustav Witzøe

  Industrigründeren Gustav Witzøe er konserndirektør i Salmar og står bak oppdrettssuksessen SalMar med 1350 ansatte.

 • steinterje

  Stein Terje Dahl

  Stein Terje Dahl ble konstituert som adm. dir i Siva i januar 2018. Han har hatt ansvar for flere nybrottsprosjekter og omstillinger, blant annet i SAS, Widerøe og Forsvaret. Dahl vil presentere Sivas ambisjoner og rolle i det store samspillet Norge trenger for å hevde seg i den internasjonale konkurransen.

 • nk_skjermbilde

  Norsk katapult 2018

  Norsk katapult skal gi raskere industriell vekst gjennom effektiv testing, simulering og visualisering av ny teknologi og nye løsninger. De nye testsentrene blir offentliggjort og presentert på Sivakonferansen. Regjeringen har satt av 125 millioner til ordningen i 2018.

 • OCCI

  Utdeling av Sivaprisen 2018

  Hvem vinner Sivaprisen 2018? I fjor gikk den til Oslo Cancer Cluster Incubator, for sitt fremragende arbeid for kommersialisering av livsviktig forskning på kreft. Årets vinnere stemmes fram av publikum under konferansen.

Praktisk informasjon

Påmelding:

Det er bindende påmelding.

Priser:

Deltakeravgift: kr 2 900,- inkl. mva (gjelder påmelding før 1. mai).
Kvelden-før arrangement mandag 4. juni: : kr 400,- inkl. mva (gjelder påmelding før 1. mai).

Hotell:

Overnatting kan bestilles samtidig med registrering.
Clarion Hotel & Congress Trondheim er et av Skandinavias største kongresshotell, beliggende ved havna i Trondheim sentrum. Det spektakulære hotellet fremstår som et arkitektonisk signalbygg og en attraksjon i Trondheim.

Kvelden-før mandag 4. juni

Mandag kveld inviterer vi til en hyggelig og uformell sammenkomst i våre lokaler på Pirsenteret. Dette er en utmerket anledning til å møte nye mennesker og ta opp kontakten med gamle kjente. Første mann til mølla, begrenset antall med plasser.

Jubileumsbankett tirsdag 5. juni

På kvelden, tirsdag 5. juni, inviteres alle deltakerne til den offisielle jubileumsbanketten som markerer 50 år med Siva. Det blir en uforglemmelig aften med nettverksbygging, underholdning og overraskelser.

Kontaktperson for Sivakonferansen: Ragnhild Hjelmeland

Spørsmål vedr påmelding, kontakt teknisk arrangør NTNU konferanser.