Håkon Melbergs vei 16, 1783 Halden

Ledig areal i Halden kunnskapspark

Arealspesifikasjon
1. etg:   50 m2 Kontor i kontorfelleskap
1. etg: 253 m2 Kontor kontorfelleskap
3. etg: 725 m2 Kontor

Kort om eiendommen
Bygget drives som et innovasjonssenter og kunnskapspark med leietakere innenfor datasimulering og dataprogrammering. Er er oppført i 2013, over fem etasjer med et totalt areal på 3.545 m2. Bygget har felles kantine i andre etasje.

Beliggenhet
Beliggende på Remmen i Halden, vis-à-vis Høgskolen i Østfold.

Adkomst
Avkjøring nr 2 fra E6 – Svinesundparken, følg Fv 204 Svinesundveien mot Halden. Ta til venstre inn i B R A veien ved Remmen. Eiendommen ligger på venstre side vis-à-vis Høgskolen i Østfold.

Innhold
Areal A, 1. etasje 493 m2 (inkl. andel fellesareal) og inneholder: Kontorfellesskap, bestående av enkeltkontorer, møterom, sosiale soner og wc.
Areal B, 3. etasje 394 m2 (inkl. andel fellesareal) og inneholder: Åpent areal, cellekontorer, møterom, tekjøkken, sosiale soner og wc.
Areal C, 3. etasje 757 m2 (inkl. andel fellesareal) og inneholder: Åpent areal, cellekontorer, møterom, tekjøkken, sosiale soner og wc.

Parkering
Parkeringsplasser på asfaltert areal. Lademulighet for el. bil.

Ventilasjon
Balansert mekanisk ventilasjon med varmegjenvinning.

Beskrivelse av tomt
Flat opparbeidet tomt med asfaltert parkeringsareal.

Gunnar Randers Vei 24, 2027 Kjeller

Ledig areal i Kunnskapsbyens Hus.

Her er det mulighet til å få kontorer i samme bygg som noen av de mest spennende bedriftene i området. Bygget byr på møteromssenter, stort treningssenter, spennende kantine med god plass til bespisning med mye mer.

Det muligheter for individuelle tilpasninger når det kommer til utforming av lokaler. Bygget ligger sentralt plassert på Kjeller i Lillestrøm kommune. Her er det kort vei til f.eks. Lillestrøm, Oslo og Gardermoen.

Lillestrøm 7 min
Oslo 15 min
Oslo Lufthavn 25 min