Trenger du hjelp med forretningsmodellen?

Siva inngår nasjonal samarbeidsavtale med CONNECT Norge.

Samarbeidet gir inkubatorer i Siva-nettverket tilgang på CONNECTs nasjonale og internasjonale kompetansenettverk for forretningsutvikling.

Raskere kommersialisering

CONNECT er en non-profit medlemsorganisasjon med formål å bidra til raskere kommersialisering av bedrifter. Dette ivaretas blant annet gjennom konseptet CONNECT Springbrett® som syretester bedriftenes forretningsstrategier og gir bedriftene bedre forståelse av egen forretningsmodell.

Den nysignerte avtalen med Siva innebærer at CONNECT skal forberede og gjennomføre arrangement for bedrifter tilknyttet Sivas inkubatorer og innovasjonsselskaper. I samarbeid med Siva skal CONNECT bidra til utvikling av nye konsepter for å fremme innovasjon og kobling av oppstartsbedrifter og entreprenører mot eksisterende næringsliv og private investorer.

Jon JohansenFor mer informasjon:

Jon Johansen
Programdirektør
Telefon: 951 49 772
Epost: jon.johansen@siva.no

 

Følg oss: Siva på Facebook
Følg oss: Siva på Twitter

Flere artikler

  • God jul og takk for i år

    Neste år skjer det ekstra mye spennende hos oss i Siva. Vi fyller 50 år og kommer til å fremstå i helt ny visuell drakt med nyoppussede lokaler. Som alltid er vi opptatt av nyskaping og bærekraftig drift, hvor også gjenbruk er en viktig brikke – noe som gjenspeiles i årets lille julehilsen. 

  • Håndtrykk for bedre regionalt samarbeid

    Tettere samarbeid mellom fylkeskommunene og virkemiddelapparatet skal gi bedre regional næringspolitikk. Tirsdag 28. november ble en ny regional samarbeidsmodell formalisert gjennom et forpliktende håndtrykk.