Spennende reiselivsprosjekter etterlyses

 

Arbeider du innen reiseliv? Har du et spennende prosjekt, tjeneste eller produkt som du trenger finansiering til? I så fall vil vi gjerne høre fra deg.  Vi etterlyser nå investeringsobjekter som skal velges ut til Nordic Tourism Investment Forum 25. september 2013 i Stockholm.

 

Dessuten blir du med i utvelgelsen til ”Nordens mest interessante investeringsobjekt 2013”. Under Nordic Tourism Investment Forum får du mulighet til å presentere ditt selskap for ”business-angels”, kapitalselskaper, finansieringsinstitusjoner og banker fra hele Norden, samt inviterte investorer fra andre land. For å delta i utvelgelsen må du registrere deg i reiselivsnæringens nordiske investeringsdatabase. Der finner du mer om kriterier og forutsetninger for deltakelse. SIVA er norsk partner sammen med Innovasjon Norge og Investinor.

 

kapitalmarkedsdagen 2012
Kapitalmarkedsdagen 2012

Dato:  onsdag 25. september 2013

Tid: 09:30 – 16:00, inkl lunsj, kaffe og mingling

Sted: IVAs Konferansesenter, Wallenbergsalen, Grev Turegatan 16, Stockholm, Sverige

 

 

 

 

Mer informasjon om kapitalmarkedsdagen for reiselivsnæringa finner du her

Informasjon om påmelding og program finner du her

Ta gjerne kontakt med Rolf Andrè Sandvik, Direktør for reisemålsutvikling i SIVA på epost hvis du har spørsmål (Epost: Rolf.sandvik@siva.no)

 

I fjor deltok 12 selskap i den nordiske kapitalmarkedsdagen. En av disse var Destinasjon Hov/Lofoten golf. Les mer om fjorårets arrangement og kandidater her

Lofoten golf hotell
Konseptet Lofoten Golf Hotell var en av de norske deltakerne på kapitalmarkedsdagen 2012.

 

Flere artikler

  • God jul og takk for i år

    Neste år skjer det ekstra mye spennende hos oss i Siva. Vi fyller 50 år og kommer til å fremstå i helt ny visuell drakt med nyoppussede lokaler. Som alltid er vi opptatt av nyskaping og bærekraftig drift, hvor også gjenbruk er en viktig brikke – noe som gjenspeiles i årets lille julehilsen. 

  • Håndtrykk for bedre regionalt samarbeid

    Tettere samarbeid mellom fylkeskommunene og virkemiddelapparatet skal gi bedre regional næringspolitikk. Tirsdag 28. november ble en ny regional samarbeidsmodell formalisert gjennom et forpliktende håndtrykk.