Ny konstituert direktør

Andreas Krüger Enge er konstituert i en midlertidig stilling som administrerende direktør i Siva. Han har lang erfaring fra blant annet Enova og AtB, og er Cand. Polit. Economics fra NTNU. Andreas har siden 1. juni vært ansatt som direktør for partnerskap og strategi i Siva.

Profilbilde mann
Andreas Krüger Enge er konstituert i en midlertidig stilling som administrerende direktør i Siva (Foto: AtB).

- Med Andreas ved roret vil Siva manøvrere stødig i tiden fremover. Han har solid erfaring fra strategisk ledelse og fra virkemiddelapparatet, sier styreleder Kjell Roland. Usikkerheten rundt Sivas fremtid gjør at prosessen med å ansette en administrerende direktør er satt på vent. Derfor var det behov for å konstituere i en midlertidig stilling nå.

- Siva er i vinden for tiden. Uansett hvilken vei det blåser skal vi levere på vårt mandat og oppdrag til beste for industri og næringsliv over hele landet. Det blir en krevende, men spennende reise, sier Andreas Enge. Andreas overtar 1. juli etter Ingrid R. Lorange.