Flere innledere klare for Sivakonferansen

Under Sivakonferansen 5. juni samler vi en rekke nøkkelpersoner fra politikk, næring, finans og digitalisering for å løfte fram kunnskap, engasjement og beste praksis. 

Norge er et lite land med store muligheter. Hvordan tar vi landet i bruk for å møte det nye? Industrien må bli grønnere, smartere og mer nyskapende. Målet er å skape større verdier i morgen. Hvordan bygger vi en kultur for samhandling og kunnskapsdeling mellom bransjer, på tvers av geografi og tankesett? Hvordan kan våre lokale fortrinn gi næringslivet global konkurransekraft?

Sivakonferansen er et nasjonalt møtested som inspirerer, gir påfyll og skaper relasjoner. Årets konferanse markerer Sivas 50-års jubileum. Gjennom et halvt århundre har Siva og våre samarbeidspartnere bidratt til verdiskaping, arbeidsplasser og nytt næringsliv i hele landet.

Mer om Sivakonferansen 2018

Årets innledere (oppdateres forløpende):

 • Torbjørn Røe Isaksen, næringsminister
 • Thina Saltvedt, Nordea
 • Gustav Witzøe, Salmar
 • Tor Olav Mørseth, Digital Norway
 • Kamilla Sharma, Innoventus Sør
 • Stein Terje Dahl, Siva
 • Haddy N’jie er årets konferansier

Norsk katapult 2018

Nye testsentrene blir offentliggjort og presentert på Sivakonferansen!

Norsk katapult skal gi raskere industriell vekst gjennom effektiv testing, simulering og visualisering av ny teknologi og nye løsninger.

Hvem vinner Sivaprisen 2018?

Formålet med Sivaprisen 2018 er å løfte fram et miljø som over tid har fått til samhandling og kunnskapsdeling mellom bransjer, på tvers av geografi og tankesett, som har fått til «Det store samspillet»!

Prisen er på 300.000 kroner og vinneren blir kåret under Sivakonferansen 2018 i Trondheim 5. juni. Nominere din kandidat til Sivaprisen 2018!

"

Vi er sikre på at det finnes mange bedrifter og miljøer som har gjort mye bra på dette og som fortjener å bli nominert, sier Ulf Hustad, rådgiver i Siva.

"

Den endelige vinneren vil bli kåret i en 2-trinns prosess

 • I første trinn skal fem kandidater bli til tre finalister gjennom en åpen avstemning på web og utvelgelse av en fagjury.
 • Den endelige vinneren vil kåres av deltakerne på Sivakonferansen gjennom en live avstemming på de tre finalistene i salen! Hver finalist vil få anledning til å presentere seg på Sivakonferansen før avstemningen.

Nominer din kandidat innen 27. april 2018.

 

Relaterte artikler

 • Ingrid Riddervold Lorange ny toppsjef i Siva

  Ingrid Riddervold Lorange (49) har takket ja til jobben som administrerende direktør i Siva. Når hun tiltrer 1. oktober, tar hun over etter Stein Terje Dahl (63) fra Interim Norge AS som har vært konstituert toppsjef i Siva siden januar. Lorange er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI. Hun kommer fra Telenor og stillingen som leder […]

 • Et betydelig løft for Sivas næringshage- og inkubasjonsprogram

  En nasjonal evaluering av Sivas til sammen 75 operatører innenfor næringshage- og inkubasjonsprogrammet har resultert i nye og mer effektive tilskuddsmodeller. I tillegg økes de samlede programtilskuddene med 15 %, og innsatsen overfor inkubatorer og næringshager med et betydelig potensiale til å bidra til ytterligere vekst og utvikling i norsk næringsliv forsterkes.

Flere artikler

 • Ingrid Riddervold Lorange ny toppsjef i Siva

  Ingrid Riddervold Lorange (49) har takket ja til jobben som administrerende direktør i Siva. Når hun tiltrer 1. oktober, tar hun over etter Stein Terje Dahl (63) fra Interim Norge AS som har vært konstituert toppsjef i Siva siden januar. Lorange er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI. Hun kommer fra Telenor og stillingen som leder […]

 • 3D printet grunnstein på Åndalsnes

  Lørdag morgen ble en viktig milepæl feiret på Åndalsnes: grunnsteinen til det nye Innovasjonssenter Åndalsnes (INÅ) ble lagt ned. Siva investerer 20 millioner og senteret skal inneholde en gründerlab, det skal drives forskning og innovasjon, og det blir kontorer for både nye og etablerte bedrifter.