Vår digitale årsrapport er klar – et innblikk i Siva

Eksisterende industri må styrke konkurransekraften, og ny industri må komme til – for skal vi eksportere mer, må vi produsere mer – i Norge.

Bildeutsnitt av Sivas digitale årsrapport

Dette skriver konstituert administrerende direktør Andreas Krüger Enge i Sivas årsrapport for 2021, og fortsetter;

Omstillingsvilje, smart og bærekraftig produksjon i Norge, industriell kompetanse og vertskapsattraktivitet er nøkkelord for å lykkes. Siva – Selskapet for industrivekst har en viktig rolle i denne omstillingen.

Vi er klare for å bidra mer! Gjennom årsrapporten kan du bli bedre kjent med vår virksomhet og våre ulike virkemidler, se verdiene som skapes i Siva-strukturen og få en bedre forståelse av hvordan vi utfører vårt samfunnsoppdrag.

Les Siva Årsrapport 2021

I årsrapporten får du også presentert flere bedriftscase med aktører fra Siva-strukturen, som hver dag jobber for å skape innovasjon, arbeidsplasser, verdiskaping og levedyktige lokalsamfunn i hele landet!

 

God lesning!