Vi er på Arendalsuka!

Denne uken går Arendalsuka av stabelen. Siva er tilstede med flere representanter. Vi er medarrangør på fire arrangementer, og skal bidra på ytterligere ett.

Bilde av person som skytes ut fra katapult

Flere av arrangementene kan streames.

  • Tirsdag 17. august kl. 18.00-19.30. Batteri på alles lepper. Hva skjer? Tema: Batteri.
  • Onsdag 18. august kl. 10.30-11.00. Trusler og muligheter for grønn omstilling i Norge. Tema: Grønn Plattform. (Facebook-stream)
  • Onsdag 18. august kl. 14.00-15.00. Green deal - på norsk? Tema: Grønn Plattform. (Facebook-stream)
  • Onsdag 18. august kl. 15.30-16.30. Hvordan sikre morgendagens helsetjeneste med nok testkapasitet i Norge? Tema: Helse.
  • Onsdag 18. august kl 17.00-18.15. Kan Norge redde verden ved å bli best på materialer, produksjon og produkteksport? Tema: Bærekraft og produksjon. (Facebook-stream)

Lyst på en prat med oss?

Sammen med katapult-senteret Sustainable Energy har Siva base i en seilbåt i Pollen, mellom Tyholmen i vest og Langbryggen i øst. Se etter banner for Sustainable Energy, Norsk katapult og Siva.

Katapult-utskyting

Sammen med Sustainable Energy ønsker vi under Arendalsuka å utfordre næringslivet, virkemiddelapparatet og politikere til å teste katapult-ordningen i praksis. Dette gjør vi gjennom å invitere til live demonstrasjon av katapult-utskytning, tirsdag 17. og onsdag 18. august kl. 17:00 i Arendal Havn (Batteribrygga). Redningsselskapet stiller med mannskaper og ivaretar sikkerheten. Kandidater vil bli tilbudt redningsvest og våtdrakter om ønskelig.

 

Bilde av plakat katapultarrangement Arendalsuka21