Selger fabrikkbygning til NorSun

NorSun, den ledende ikke-asiatiske produsenten av monokrystallinske wafere til ultra-høyeffektive solceller, har gjennomført en emisjon på NOK 230 millioner for å doble produksjonskapasiteten, innføre ny teknologi og redusere enhetskostnadene betydelig.

– Investeringen var utløsende for at NorSun kunne starte sin virksomhet i Årdal for ti år siden og videreutvikle denne. Med forestående kapitalutvidelse kan NorSun gå videre uten Siva, og det er riktig at vi nå selger oss ut, sier Lise Bartnes Aalberg, eiendomsdirektør i Siva.  

Les pressemelding her

Kontaktpersoner

Flere artikler

  • Du store alpakka!

    Ja, kameldyr kan utnyttes på mange måter, også i Norge. Med god hjelp fra kunnskapsrike mennesker i Siva-strukturen har to gründere lykkes med sin alpakkadrøm.

  • Selger i Kirkenes

    Siva selger eierandelen i Siva Barents Kunnskapspark Eiendom AS til Attraktivt Sentrum AS.

  • Inkubatorselskap ett steg nærmere universell kreftvaksine

    – Vi er et inkubatorselskap i ordets rette forstand. Vi startet som et egg, og i inkubatoren fikk vi vokse og utvikle oss, før vi klekket ut og forlot redet, forteller Øyvind Arnesen, CEO i farmasøytselskapet Ultimovacs.