Siva er på plass når verdens største industrimesse åpner i Hannover i dag

Katapult-sentrene Manufacturing Technology, Ocean Innovation og Sustainable Energy, samt Siva med Norsk katapult er del av den norske paviljongen. Hannover-messen samler over 6.500 utstillere fra 75 land.

"

Vi er her for å vise frem hva katapult-sentrene kan tilby, se hva verdens fremste industri-aktører presenterer, og for å forsterke det norsk-tyske samarbeidet, særlig innen Industri 4.0, sier seniorrådgiver i Siva, Bjørn Arne Skogstad

"

 

Flere artikler

  • Kommunikasjonsdirektør ansatt

    Preben Sandborg Røe er ansatt som ny kommunikasjonsdirektør i Siva. Han overtar 23. april etter Ane Flo, som har vært fungerende kommunikasjonsdirektør siden våren 2018.

  • Innovasjonssenteret på Åndalsnes åpner dørene

    Etter flere års planlegging og iherdig innsats fra lokale aktører og Siva er det klart for offisiell åpning av innovasjonssenteret på Åndalsnes. Flere leietakere flyttet inn allerede i februar, og senteret åpnet offisielt fredag 29. mars.