Siva er på plass når verdens største industrimesse åpner i Hannover i dag

Katapult-sentrene Manufacturing Technology, Ocean Innovation og Sustainable Energy, samt Siva med Norsk katapult er del av den norske paviljongen. Hannover-messen samler over 6.500 utstillere fra 75 land.

"

Vi er her for å vise frem hva katapult-sentrene kan tilby, se hva verdens fremste industri-aktører presenterer, og for å forsterke det norsk-tyske samarbeidet, særlig innen Industri 4.0, sier seniorrådgiver i Siva, Bjørn Arne Skogstad

"

 

Flere artikler

  • Forener gode krefter i nord

    – For Siva var det viktig å sikre at et av Nord-Norges mest erfarne kompetansemiljøer innen kommersialisering av forskning fortsatt har en sterk forankring i Tromsø, sier Ingrid Riddervold Lorange, administrerende direktør i Siva.

  • Bygger ny fabrikk på Drag

    Med støtte fra Siva og Enova bygges ny fabrikk for The Quartz Corporation (TQC) på Drag i Nordland.  Det sikrer 15-20 nye arbeidsplasser og fortsatt verdiskaping i Norge.