Kommunikasjonsdirektør ansatt

Preben Sandborg Røe er ansatt som ny kommunikasjonsdirektør i Siva. Han overtar 23. april etter Ane Flo, som har vært fungerende kommunikasjonsdirektør siden våren 2018.

Ane går tilbake til stillingen som informasjonssjef i Siva.

– Siva får en dyktig kommunikasjonsdirektør som kjenner virksomheten og virkemiddelapparatet – og som har solid erfaring innen kommunikasjonsfaget. Sammen med Ane Flo og Ragnhild Bjøru får vi et sterkt kommunikasjonsteam som kan bidra til å ta Siva videre, sier administrerende direktør, Ingrid Riddervold Lorange.

– Siva, med sin struktur av eiendom, inkubatorer, næringshager, innovasjonsselskaper og katapult-sentre, er viktig for å skape fremtidsrettet industri og næringsliv i Norge. Å bidra til at både Siva og strukturen videreutvikles – og blir løftet frem – opplever jeg som svært viktig og meningsfylt, sier Preben Sandborg Røe.

 

Røe kommer fra Trolltind kommunikasjon, og har tidligere vært kommunikasjonsdirektør i det som nå heter Finans Norge.

Flere artikler

  • Selger fabrikkbygning til NorSun

    NorSun, den ledende ikke-asiatiske produsenten av monokrystallinske wafere til ultra-høyeffektive solceller, har gjennomført en emisjon på NOK 230 millioner for å doble produksjonskapasiteten, innføre ny teknologi og redusere enhetskostnadene betydelig.

  • Hallingplast AS er vinner av Sivaprisen 2019!

    Tirsdag 21. mai ble Hallingplast hedret med Sivaprisen på 300.000 kroner. Juryen mener selskapet er en inspirasjonskilde til fremtidig innovasjon og industriutvikling i Norge. – Gratulerer med velfortjent seier! Hallingplast er en familiebedrift som har klart å utnytte norske fortrinn og fornye seg gjennom generasjoner, sa næringsminister Torbjørn Røe Isaksen da han delte ut Sivaprisen […]

  • Siva inviterer kloke hoder fra hele landet til Trondheim

    Tirsdag 21. mai samles i underkant av 300 deltakere fra hele landet på Sivakonferansen i Trondheim. Konferansen samler deltakere fra næringsliv, forskning, innovasjon og politikk, og er en sentral møteplass for alle som er opptatt av innovasjon og næringsutvikling.