Stem på din favoritt til årets Sivapris!

Fem semifinalistene er klare; husk å stemme innen 25. mai. Prisen er på 300.000 kroner og vinneren blir kåret under Sivakonferansen 2018 i Trondheim 5. juni.

Formålet med Sivaprisen er å løfte fram et miljø som over tid har vært grønnere, smartere, mer nyskapende og har skapt en kultur for samhandling og kunnskapsdeling mellom bransjer, på tvers av geografi og tankesett.

Her er de fem semifinalistene:

Brødrene Aa er nok mest kjent for å være det første verftet som satset på bruk av karbonfiber som byggemateriale i hurtiggående fartøy.

Fra 2001 og frem til i dag har en bygget 60 karbonfiberfartøy fra 20 til 50 meter. Alle fartøyene er produsert ved hjelp av vakuminjisering som produksjonsmetode.

Fjord Service. Sjø og vann kommer til å bli stadig viktigere for produksjon av mat, energi og andre råvarer som vi trenger i framtida. Det er her Fjord Service har sin hoved aktivitet.

 

 

GCE Subsea er et industridrevet initiativ som arbeider for styrking og internasjonalisering av bedrifter, forsking og utdanning.

 

 

Trygg Nøsted Kjetting er en familiebedrift som ble etablert 1939, bedriften har helt siden starten vært opptatt av omstilling, og å ta i bruk ny teknologi til stadig utvikling av produksjon og produksjonsmetoder. Selv om hjemmemarkedet er stort og viktig, produseres det Trygg kjetting til ulike formål til alle verdensdeler. Nøsted kjetting er i dag Norges eneste gjenlevende kjettingprodusent, og en av Mandals hjørnesteinsbedrifter.

ÅKP. Norge er et land der mennesker med ideer, evner og vilje til å satse kan skape nye arbeidsplasser og økte verdier. Innovasjonsselskapet ÅKP har siden 1999 lagt forholdene til rette slik at gründere og etablert næringsliv skal lykkes med bærekraftig forretningsutvikling og vekst.

 

 

Flere artikler

  • Selger fabrikkbygning til NorSun

    NorSun, den ledende ikke-asiatiske produsenten av monokrystallinske wafere til ultra-høyeffektive solceller, har gjennomført en emisjon på NOK 230 millioner for å doble produksjonskapasiteten, innføre ny teknologi og redusere enhetskostnadene betydelig.

  • Hallingplast AS er vinner av Sivaprisen 2019!

    Tirsdag 21. mai ble Hallingplast hedret med Sivaprisen på 300.000 kroner. Juryen mener selskapet er en inspirasjonskilde til fremtidig innovasjon og industriutvikling i Norge. – Gratulerer med velfortjent seier! Hallingplast er en familiebedrift som har klart å utnytte norske fortrinn og fornye seg gjennom generasjoner, sa næringsminister Torbjørn Røe Isaksen da han delte ut Sivaprisen […]

  • Siva inviterer kloke hoder fra hele landet til Trondheim

    Tirsdag 21. mai samles i underkant av 300 deltakere fra hele landet på Sivakonferansen i Trondheim. Konferansen samler deltakere fra næringsliv, forskning, innovasjon og politikk, og er en sentral møteplass for alle som er opptatt av innovasjon og næringsutvikling.