PartnerPlast og Siva åpner nytt produksjonsanlegg

Partnerplast fabrikk1

Lørdag 24. juni åpner PartnerPlast AS sitt nye produksjonsanlegg på Åndalsnes. Det framtidsrettede anlegget tilfredsstiller alle krav til en topp moderne fabrikk.

Bygget er satt opp i naturskjønne omgivelser på industriområdet Øran Vest på Åndalsnes. Anlegget består av 4.700 m² produksjonsareal og 600 m² kontorareal. Det er gunstig plassert i et knutepunkt med tilgang til både kaianlegg, jernbane og veitransport.

Internasjonalt konkurransedyktig

Anlegget eies i sin helhet av statlige Siva, som har store ambisjoner for videre utvikling av industrimiljøet på Åndalsnes.

– Det nye anlegget gir mer effektiv produksjon og gjør industrimiljøet på Åndalsnes mer konkurransedyktig internasjonalt. Dette skaper verdier og framtidige arbeidsplasser. Miljøet på Åndalsnes er gode til å tenke utvikling og innovasjon. Det ønsker Siva å være med på å utvikle videre, sier Lise Bartnes Aalberg, eiendomsdirektør i Siva.

Se filmen som viser bygging av fabrikken

Nord-Europas største støpeovn

Med det nye anlegget kan PartnerPlast skilte med Nord-Europas største rotasjons-støpeovn. I tillegg har fabrikken to andre maskiner for produksjon av større serier.

– Det nye anlegget gir mer effektiv produksjon og gjør industrimiljøet på Åndalsnes mer konkurransedyktig internasjonalt. Dette skaper verdier og framtidige arbeidsplasser sier Lise Bartnes Aalberg, direktør Eiendom i Siva

– Lokalene er tilrettelagt for effektiv produksjon, og vil gi PartnerPlast de mulighetene som trengs for å møte et framtidig marked på en konkurransedyktig måte, sier Tom Samuelsen, CEO i PartnerPlast.

Samuelsen skryter også av gjennomføringen av prosjektet og samarbeidet med Siva under prosessen:

– Siva er en viktig partner for utvikling av norsk industri, avslutter Samuelsen.