Oslo Cancer Cluster Incubator vant Sivaprisen 2017

Oslo Cancer Cluster Incubator vant Sivaprisen 2017 i konkurranse med MacGregor Norway og ProtoMore Kunnskapspark. Her er alle finalistene på scenen sammen med Sivas Espen Susegg og Ulf Hustad.
Oslo Cancer Cluster Incubator vant Sivaprisen 2017 i konkurranse med MacGregor Norway og ProtoMore Kunnskapspark. Her er alle finalistene på scenen sammen med Sivas Espen Susegg og Ulf Hustad.
Under Sivakonferansen i Trondheim ble Oslo Cancer Cluster Incubator (OCCI) hedret med Sivaprisen på 300.000 kroner for sitt formidable arbeid med omstilling og utvikling av ny industri.

Tre finalister kjempet om prisen og vinneren ble kåret gjennom en åpen avstemning blant deltakerne på Sivakonferansen 2017 i Trondheim. OCCI trakk det lengste strået i konkurranse med MacGregor Norway og Protomore Kunnskapspark.

Bidrar til å skape en ny helsenæring

Oslo Cancer Cluster Incubator er en pådriver til utvikling av diagnostikk og behandling av kreftpasienter ved hjelp av ny revolusjonerende teknologi. De jobber med å omsette kreftforskning til nye medisiner og behandlingsformer. Dette gir nytt håp for kreftpasienter og bidrar til en ny helsenæring i Norge. Inkubatoren får daglig besøk av bedrifter, politikere, forskere, elever, gründere og andre som ønsker å lære eller bidra til helseinnovasjon.

– De tre finalistene er formidable nyskapingsmiljøer som i vår bok alle er vinnere. De har på hver sin måte vært pådrivere for nyskaping og bidratt til den omstillingen og utviklingen som næringslivet i Norge er så avhengig av. Når det er sagt vil jeg på vegne av Siva gratulere Oslo Cancer Cluster Incubator med en velfortjent seier. Vi håper de fortsetter det gode og viktige arbeidet med å utvikle medisiner og bedre behandling for kreftpasienter, sier Ulf Hustad som er prosjektleder for prisen.

Oslo Cancer Cluster Incubator vant Sivaprisen 2017 i konkurranse med MacGregor Norway og ProtoMore Kunnskapspark. Her er alle finalistene på scenen sammen med Sivas Espen Susegg og Ulf Hustad.
Oslo Cancer Cluster Incubator vant Sivaprisen 2017 i konkurranse med MacGregor Norway og ProtoMore Kunnskapspark. Her er alle finalistene på scenen sammen med Sivas Espen Susegg og Ulf Hustad.

Etter en åpen nominasjonsrunde ble finalistene plukket ut gjennom en nettavstemning og vurderinger fra en fagjury. Fagjuryen har bestått av Sivas administrerende direktør Espen Susegg (juryleder), Knut Sunde i Norsk Industri og Frode Eilertsen i CRUX Group.