Siva kjøper eiendomsselskap på Åndalsnes

Siva kjøper samtlige aksjer i eiendomsselskapet Øran Eiendomsutvikling AS. Selger er P&J Eiendom AS, som eies av brødrene Jørgen og Petter Sletten Løvøy. Selskapet endrer navn til Siva Åndalsnes Eiendom AS.

–  Vi er glad for å være med på å realisere innovasjonssenteret i Rauma, sier Petter Sletten Løvøy, medeier i P&J Eiendom AS

De har jobbet lenge med å forhandle frem avtalen. Fra venstre Petter Sletten Løvøy, P&J Eiendom, Mariann Krogstad Bjørgen, seksjonsleder Investering og eierskap, og Kristian Strømmen, seksjonsleder Utvikling og utbygging
De har lenge jobbet med å forhandle frem avtalen. Fra venstre Petter Sletten Løvøy, P&J Eiendom, Mariann Krogstad Bjørgen, seksjonsleder Investering og eierskap, Siva og Kristian Strømmen, seksjonsleder Utvikling og utbygging, Siva.

 

Siva eier den 26 mål store eiendommen på Øran hvor Partner Plast AS er lokalisert. Partner Plast AS er ledende innen design, konstruksjon og rotasjonsstøpning av plast og er en viktig leverandør av offshore – og seismisk utstyr. Siva har inngått leiekontrakt med Partner Plast AS for videre utbygging av eiendommen.

"

– Vi investerer i et spennende miljø på Åndalsnes med tette koblinger regionalt og nasjonalt, sier Lise Bartnes Aalberg, eiendomsdirektør i Siva

"

– Prosjektet særpreges av sterke lokale og regionale aktører, som har et tydelig mål om å få til mer innovasjon og næringsutvikling, sier Aalberg.

I tilknytning til dette skal det bygges et innovasjonssenter hvor Nordveggen AS skal være leietaker, fasilitator i senteret og framleier av lokaler til vekstbedrifter og oppstartselskaper.

 

Relaterte artikler

Flere artikler

  • God jul og takk for i år

    Neste år skjer det ekstra mye spennende hos oss i Siva. Vi fyller 50 år og kommer til å fremstå i helt ny visuell drakt med nyoppussede lokaler. Som alltid er vi opptatt av nyskaping og bærekraftig drift, hvor også gjenbruk er en viktig brikke – noe som gjenspeiles i årets lille julehilsen. 

  • Håndtrykk for bedre regionalt samarbeid

    Tettere samarbeid mellom fylkeskommunene og virkemiddelapparatet skal gi bedre regional næringspolitikk. Tirsdag 28. november ble en ny regional samarbeidsmodell formalisert gjennom et forpliktende håndtrykk.