Siva kjøper eiendomsselskap på Åndalsnes

Siva kjøper samtlige aksjer i eiendomsselskapet Øran Eiendomsutvikling AS. Selger er P&J Eiendom AS, som eies av brødrene Jørgen og Petter Sletten Løvøy. Selskapet endrer navn til Siva Åndalsnes Eiendom AS.

–  Vi er glad for å være med på å realisere innovasjonssenteret i Rauma, sier Petter Sletten Løvøy, medeier i P&J Eiendom AS

De har jobbet lenge med å forhandle frem avtalen. Fra venstre Petter Sletten Løvøy, P&J Eiendom, Mariann Krogstad Bjørgen, seksjonsleder Investering og eierskap, og Kristian Strømmen, seksjonsleder Utvikling og utbygging
De har lenge jobbet med å forhandle frem avtalen. Fra venstre Petter Sletten Løvøy, P&J Eiendom, Mariann Krogstad Bjørgen, seksjonsleder Investering og eierskap, Siva og Kristian Strømmen, seksjonsleder Utvikling og utbygging, Siva.

 

Siva eier den 26 mål store eiendommen på Øran hvor Partner Plast AS er lokalisert. Partner Plast AS er ledende innen design, konstruksjon og rotasjonsstøpning av plast og er en viktig leverandør av offshore – og seismisk utstyr. Siva har inngått leiekontrakt med Partner Plast AS for videre utbygging av eiendommen.

"

– Vi investerer i et spennende miljø på Åndalsnes med tette koblinger regionalt og nasjonalt, sier Lise Bartnes Aalberg, eiendomsdirektør i Siva

"

– Prosjektet særpreges av sterke lokale og regionale aktører, som har et tydelig mål om å få til mer innovasjon og næringsutvikling, sier Aalberg.

I tilknytning til dette skal det bygges et innovasjonssenter hvor Nordveggen AS skal være leietaker, fasilitator i senteret og framleier av lokaler til vekstbedrifter og oppstartselskaper.

 

Relaterte artikler

  • Ledige stillinger i Siva

    Vi søker engasjerte medarbeidere som vil være med å rigge Siva for fremtiden. Vi tilbyr en spennende og variert arbeidshverdag i et selskap med et viktig samfunnsoppdrag.

Flere artikler

  • Ledige stillinger i Siva

    Vi søker engasjerte medarbeidere som vil være med å rigge Siva for fremtiden. Vi tilbyr en spennende og variert arbeidshverdag i et selskap med et viktig samfunnsoppdrag.

  • Utbygging av Astafjord Industrier er ferdigstilt

    Kassefabrikken skal betjene leveranser til Astafjord Slakteri, men har mulighet for utvidet kundekrets på sikt. Olje- og melfabrikken er i utgangspunktet basert på råstoff fra Astafjord Slakteri.