Open Health Innovation Arena

Siva inviterer til seminaret Open Health Innovation Arena mandag 12. oktober. Arrangementet inngår i Os!o Innovation Week 2015 (OIW), som foregår i dagene 12.-16. oktober.

 

Open Health Innovation Arena, mandag 12. oktober kl 15-1830,
Oslo Cancer Cluster Innovation Park, Ullernchauseen 64/66.

OIW 2014. Foto: Gorm K. Gaare
Bilder fra OIW 2014, foto: Gorm K. Gaare

Seminaret har fokus på åpen innovasjon i helsesektoren. Det blir idekonkurranse, gode eksempler fra næringslivet og offentlige aktører.
Det er ingen deltakeravgift!

Innovasjon Norge deler ut etablerertilskudd til vinneren av innovasjonskonkurransen.

 

Bli med, her blir det nettverksbygging, sosial læring og forretningsmuligheter!

Detaljert program

Link til påmelding

Medarrangører sammen Siva er AbbVie, Innovasjon Norge, Abelia, Driv Inkubator og Oslo Cancer Cluster.

Over 60 seminarer på Startup, Tech og Creative inngår i OIW og spennvidden er fra keynoteforedrag til pitchekonkurranser til investormøter. Seminarene blir organisert av ulike partnere og holdes på forskjellige steder i Oslo.

 

Relaterte artikler

  • Samarbeid for mer nyskaping

    Vi må få til mer forskning og innovasjon i Oslo og Akershus. Eksisterende bedrifter må bli mer konkurransedyktige og det må etableres flere nye vekstbedrifter. Akershus fylkeskommune, Oslo kommune, Innovasjon Norge, Forskningsrådet og Siva inngått en samarbeidsavtale for å få offentlige virkemidler til å bli mer samordnet og slagkraftige og virke bedre for å nå dette […]

  • En styrking av Næringshageprogrammet

    Ny finansieringsmodell skal gjøre Næringshageprogrammet til et mer effektivt virkemiddel og bidra til raskere utvikling av lokalt og regionalt næringsliv.

Flere artikler