Nytt styre for Siva

På foretaksmøte i Siva 27. mai ble det foretatt valg av nytt styre for Siva. Mette Kamsvåg og Bjørn Østbø ble valgt inn som nye styremedlemmer.

styremedlemer
Mette Kamsvåg og Bjørn Østbø ble denne uken valgt inn som nye medlemmer av Sivas styre.

Kamsvåg og Østbø overtar for Jens P. Heyerdahl d.y. og Tor Arne Solbakken som trer ut av Sivas styre.

Styreleder Kristin Reitan Husebø og nestleder Peter Arbo ble begge gjenvalgt. Det samme ble styremedlemmene Sverre Narvesen, Kari Riddervold, Helene Jebsen Anker og Randi Torvik.

Mette Kamsvåg var fram til 2014 konsernsjef i selskapet Nets, som leverer betalings-, kort- og informasjonsløsninger i hele norden.

Bjørn Østbø har blant annet vært leder for bergenskontoret i First Securities, Adm. Direktør i Vital Eiendom, Adm. Direktør i Vital Forsikring og konserndirektør i DNB-konsernet.

Både Kamsvåg og Østbø har lang erfaring med styrearbeid.

Sivas nye styre er:

Kristin Reitan Husebø (styreleder)

Peter Arbo (nestleder)

Sverre Narvesen

Kari Riddervold

Helen Jebsen Anker

Randi Torvik (ansattvalgt)

Mette Kamsvåg (nyvalgt)

Bjørn Østbø (nyvalgt)

— Vi i Sivas administrasjon gleder oss til å bli kjent med de to nye styremedlemmene, og fortsette det gode samarbeidet med styret fremover. Sivas arbeid er viktig og virker, men vi må endre oss for å møte de utfordringene vi alle står oppe i. De nye styremedlemmenes kompetanse blir viktig i dette arbeidet. Samtidig takker vi for innsatsen og de bidrag Jens P Heyerdal d.y. og Tor Arne Solbakken har gitt til Siva, sier Espen Susegg, adm. direktør i Siva.

Flere artikler

  • Ingrid Riddervold Lorange ny toppsjef i Siva

    Ingrid Riddervold Lorange (49) har takket ja til jobben som administrerende direktør i Siva. Når hun tiltrer 1. oktober, tar hun over etter Stein Terje Dahl (63) fra Interim Norge AS som har vært konstituert toppsjef i Siva siden januar. Lorange er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI. Hun kommer fra Telenor og stillingen som leder […]

  • 3D printet grunnstein på Åndalsnes

    Lørdag morgen ble en viktig milepæl feiret på Åndalsnes: grunnsteinen til det nye Innovasjonssenter Åndalsnes (INÅ) ble lagt ned. Siva investerer 20 millioner og senteret skal inneholde en gründerlab, det skal drives forskning og innovasjon, og det blir kontorer for både nye og etablerte bedrifter.