Nytt styre for Siva

På foretaksmøte i Siva 27. mai ble det foretatt valg av nytt styre for Siva. Mette Kamsvåg og Bjørn Østbø ble valgt inn som nye styremedlemmer.

styremedlemer
Mette Kamsvåg og Bjørn Østbø ble denne uken valgt inn som nye medlemmer av Sivas styre.

Kamsvåg og Østbø overtar for Jens P. Heyerdahl d.y. og Tor Arne Solbakken som trer ut av Sivas styre.

Styreleder Kristin Reitan Husebø og nestleder Peter Arbo ble begge gjenvalgt. Det samme ble styremedlemmene Sverre Narvesen, Kari Riddervold, Helene Jebsen Anker og Randi Torvik.

Mette Kamsvåg var fram til 2014 konsernsjef i selskapet Nets, som leverer betalings-, kort- og informasjonsløsninger i hele norden.

Bjørn Østbø har blant annet vært leder for bergenskontoret i First Securities, Adm. Direktør i Vital Eiendom, Adm. Direktør i Vital Forsikring og konserndirektør i DNB-konsernet.

Både Kamsvåg og Østbø har lang erfaring med styrearbeid.

Sivas nye styre er:

Kristin Reitan Husebø (styreleder)

Peter Arbo (nestleder)

Sverre Narvesen

Kari Riddervold

Helen Jebsen Anker

Randi Torvik (ansattvalgt)

Mette Kamsvåg (nyvalgt)

Bjørn Østbø (nyvalgt)

— Vi i Sivas administrasjon gleder oss til å bli kjent med de to nye styremedlemmene, og fortsette det gode samarbeidet med styret fremover. Sivas arbeid er viktig og virker, men vi må endre oss for å møte de utfordringene vi alle står oppe i. De nye styremedlemmenes kompetanse blir viktig i dette arbeidet. Samtidig takker vi for innsatsen og de bidrag Jens P Heyerdal d.y. og Tor Arne Solbakken har gitt til Siva, sier Espen Susegg, adm. direktør i Siva.

Flere artikler

  • God jul og takk for i år

    Neste år skjer det ekstra mye spennende hos oss i Siva. Vi fyller 50 år og kommer til å fremstå i helt ny visuell drakt med nyoppussede lokaler. Som alltid er vi opptatt av nyskaping og bærekraftig drift, hvor også gjenbruk er en viktig brikke – noe som gjenspeiles i årets lille julehilsen. 

  • Håndtrykk for bedre regionalt samarbeid

    Tettere samarbeid mellom fylkeskommunene og virkemiddelapparatet skal gi bedre regional næringspolitikk. Tirsdag 28. november ble en ny regional samarbeidsmodell formalisert gjennom et forpliktende håndtrykk.