Slik designer du en kreativ organisasjon

SIVANETT 2015: Det handler ikke om skape innovative produkter og tjenester – men om å skape en kultur som er i stand til å produsere dem fortløpende.

Sivanett 2015

  • Nasjonal konferanse som samler innovasjonsnettverket i Norge for å diskutere nyskaping og norsk næringsutvikling.
  • Årets tema er «Rom til å vokse». Vi utforsker de fysiske, kulturelle og kreative rommene der innovasjon oppstår.
  • Tid og sted: Clarion Hotel & Congress Trondheim, 5. mai 2015

Amerikanske Justin Ferrell er en av hovedtalerne på årets Sivanett. Han vil både holde et foredrag og en utvidet workshop. Ferrell underviser ved institutt for design på universitetet i Stanford. Instituttet er bedre kjent under navnet d.school og har fått oppmerksomhet i hele verden på grunn av sin unike metodikk for designtenkning, innovasjon og kreativ utvikling. Ferrell leder instituttets «fellowship program», som han kaller en «kreativ akselerator for ledere som vil skape endring i sine bransjer».

Se alle foredragsholderne

Gå til påmelding

Programmet hjelper gründere og ledere å bruke designtenking til å utvikle og endre sin organisasjon. Siden lanseringen av har dette programmet jobbet med systemutvikling for å løse utfordringer knyttet til utdanning, katastrofehjelp, finansielle tjenester og juridisk teknologi. Nåværende stipendiater arbeider med helserelaterte problemer som fedme blant barn, kreftforebygging og klinisk omsorg for fattige.

Krasjkurs i designtenking

Han har holdt workshops for aktører som Facebook, Google, FN og World Economic Forum. Denne workshopen tar han nå med seg til Trondheim og Sivanett. Dette blir et totimers krasjkurs i d.schools metodikk for designtenking, kreativitet og organisasjonsdesign.

Ferrell er en dreven historieforteller og har jobbet flere år i The Washington Post, sist som direktør for digital, mobil og produktdesign. I 2008 vant han verdens gjeveste journalistpris, Pulitzer-prisen, for dokumentarserien «Angler: The Cheney Vice Presidency».

Les mer om d.school

Les alt om Sivanett 2015

Gå til påmelding

Flere artikler

  • Ledige stillinger i Siva

    Vi søker engasjerte medarbeidere som vil være med å rigge Siva for fremtiden. Vi tilbyr en spennende og variert arbeidshverdag i et selskap med et viktig samfunnsoppdrag.

  • Utbygging av Astafjord Industrier er ferdigstilt

    Kassefabrikken skal betjene leveranser til Astafjord Slakteri, men har mulighet for utvidet kundekrets på sikt. Olje- og melfabrikken er i utgangspunktet basert på råstoff fra Astafjord Slakteri.