Siva søker administrerende direktør

banner-bilde-2

Siva er en pådriver for industri- og næringsutvikling i en stadig mer global verden. Vi ser derfor etter en engasjert og virkelighetsnær leder som kan lede selskapet videre i en tid preget av spennende utfordringer og muligheter. Som administrerende direktør vil du benytte kommersielle tilnærminger for å nå samfunnsmessige mål. Du vil lede en svært kompetent og engasjert organisasjon, fremme innovasjon og kapasitetsbygging, og sikre et godt samarbeid både internt og i forhold til de mange offentlige og private samarbeidspartnerne som Siva har.

Vi ser etter en forretningsorientert og energisk leder med fokus på gode holdninger, kompetanse og ledelses- og organisasjonsutvikling. Partnerskapskompetanse må kunne dokumenteres, og god inkluderings- og forankringsevne må være et framtredende personlighetstrekk. Bred samfunnsforståelse og en forståelse av Sivas særegne rolle er nødvendig.

Vi tilbyr en unik mulighet hvor du som administrerende direktør vil få påvirke et framtidsrettet selskap som har en samfunnsviktig funksjon innenfor næringsutvikling i Norge. Konkurransedyktig lønn og betingelser.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval Board & Executive ved Ole Petter Bratteberg, tlf. 975 59 036 eller Britt Røil tlf. 975 59 090. Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest, og senest innen 22.03.2015. Alle henvendelser til Mercuri Urval Board & Executive behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.