Disse kommer til Sivanett 2015

Fra venstre: Otto Sharff, Bente Sollid Storehaug, Justin Ferrell og Thomas Sørensen kommer til Sivanett 5. mai.
Fra venstre: Otto Sharff, Bente Sollid Storehaug, Justin Ferrell og Thomas Sørensen kommer til Sivanett 5. mai.

De første foredragsholderne er klare. Årets konferanse byr på møter med noen av de mest spennende aktørene innen innovasjon og næringsutvikling. 

Sivanett er et nasjonalt møtested for innovasjon, utvikling og nyskaping. Her samles innovasjonsmiljø og næringsutviklere fra hele Norge for å dele kunnskap, hente inspirasjon og knytte nye kontakter.

Årets konferanse har fått tittelen «Rom til å vokse». Vi ønsker å utforske de fysiske, kulturelle og kreative rommene der innovasjon oppstår.

Kommer til Sivanett: Bente Sollid Storehaug.
Kommer til Sivanett: Bente Sollid Storehaug, seriegründer.

Les mer om konferansen og foredragsholderne

I Siva er vi opptatt av å skape slike rom. I en næringshage eller i et innovasjonssenter. I et universitetsmiljø eller i et lokalsamfunn. Sivanett 2015 blir en tettpakket dag med ettertraktede foredragsholdere, nye impulser og gode nettverksmuligheter.

Knallsterkt program

– Vi er i ferd med å komponere et knallsterkt program med noen av de fremste aktørene innen entreprenørskap og næringsutvikling, forteller Roy Strømsnes som er kommunikasjonsdirektør i Siva.

Kommer til Sivanett: Justin Ferrell, d.school.
Kommer til Sivanett: Justin Ferrell, d.school.

Til årets konferanse kommer blant annet Justin Ferrell fra Stanford-universitetets internasjonalt anerkjente d.school. Han holder en helt unik workshop der deltakerne gjennom praktiske øvelser, og med utgangspunkt i egen hverdag, lærer å ta i bruk den amerikanske designskolens verktøykasse for designtenkning, kreativitet og organisasjonsutvikling. Dette er et ettertraktet “krasjkurs” i innovasjonsdesign som Ferrell tidligere har gjennomført for blant andre Facebook, Google og FN.

Nytt format, større intensitet

Kommer til Sivanett: Otto Scharff, Patentstyret.
Kommer til Sivanett: Otto Scharff, Patentstyret.

– I år har vi dessuten gjort noen spennende justeringer på konferanseformatet. Vi legger opp til en mer interaktiv konferanse med større tempo og mer intensitet. Hovedprogrammet er komprimert ned til én dag i stedet for to. Deler av konferansen foregår i tre parallelle løp som har hver sin tematiske tilnærming til nyskaping. Dette følges av en sømløs overgang til kveldsarrangementet med middag, underholdning og store overraskelser, lover Strømsnes.

Kvelden-før-kvelden

Kommer til Sivanett: Thomas E. Sørensen, Innovasjon Norge Shanghai.
Kommer til Sivanett: Thomas E. Sørensen, Innovasjon Norge Shanghai.

Tradisjonen tro inviterer Siva også til et uformelt før-arrangement kvelden før konferansen. Denne har separat påmelding. Dette er erfaringsvis et populært sted å knytte nye kontakter og samarbeidspartnere.

Flere foredragsholdere vil bli annonsert fortløpende. Påmelding åpner fredag 30. januar.

Les mer om konferansen og foredragsholderne