Nye medarbeidere i Siva

Beate Rotefoss, Egil Garberg og Mariell Toven er nye ansikter i Siva SF. 

Sivas har ansatt tre nye analytikere og rådgivere:

Beate Rotefoss er ansatt som innovasjonsanalytiker. Hun kommer fra stillingen som seniorrådgiver i Kunnskapsparken Bodø.

Egil Garberg er ansatt som finansanalytiker og kommer fra stilling hos PWC. Han har også erfaring fra analysearbeid i SpareBank 1.

Mariell Toven har en mastergrad i samfunnsøkonomi fra NTNU og skal jobbe som rådgiver i avdelingen for innovasjon.

Kunnskap og analyse

Sivas administrerende direktør Erik Haugane er svært fornøyd med å få de nye medarbeiderne i hus:

– Dette er sentrale stillinger som vil gi oss et merkbart kompetanseløft. Innovasjonsarbeidet til Siva baserer seg på solid kunnskap og evne til å gjøre gode analyser. Rotefoss, Garberg og Toven har begge deler, sier Haugane.

Siva tilrettelegger for innovasjon og gir grobunn for morgendagens næringsliv. Siva er eid av Nærings- og fiskeridepartementet og har hovedkontor i Trondheim.

Siva på Facebook
Siva på Twitter

 

Flere artikler

  • God jul og takk for i år

    Neste år skjer det ekstra mye spennende hos oss i Siva. Vi fyller 50 år og kommer til å fremstå i helt ny visuell drakt med nyoppussede lokaler. Som alltid er vi opptatt av nyskaping og bærekraftig drift, hvor også gjenbruk er en viktig brikke – noe som gjenspeiles i årets lille julehilsen. 

  • Håndtrykk for bedre regionalt samarbeid

    Tettere samarbeid mellom fylkeskommunene og virkemiddelapparatet skal gi bedre regional næringspolitikk. Tirsdag 28. november ble en ny regional samarbeidsmodell formalisert gjennom et forpliktende håndtrykk.