Siva beretter 2014

Årets utgave av Siva beretter er klar og kan leses her. 

Forside Siva beretter 2014Last ned: Siva beretter 2014 (pdf)

Magasinet Siva beretter utgis av Siva i forbindelse med næringskonferansen Sivanett.

Dersom du ønsker å få tilsendt papirutgaven, kontakt kommunikasjonsdirektør Roy Strømsnes. Magasinet deles også ut på Sivanett 2014 som arrangeres i Trondheim 20.-21. mai. 

Flere artikler

  • God jul og takk for i år

    Neste år skjer det ekstra mye spennende hos oss i Siva. Vi fyller 50 år og kommer til å fremstå i helt ny visuell drakt med nyoppussede lokaler. Som alltid er vi opptatt av nyskaping og bærekraftig drift, hvor også gjenbruk er en viktig brikke – noe som gjenspeiles i årets lille julehilsen. 

  • Håndtrykk for bedre regionalt samarbeid

    Tettere samarbeid mellom fylkeskommunene og virkemiddelapparatet skal gi bedre regional næringspolitikk. Tirsdag 28. november ble en ny regional samarbeidsmodell formalisert gjennom et forpliktende håndtrykk.