Kvinnovasjon-programmet avsluttet

Sivas spesialprogram for kvinnelige entreprenører er avsluttet, men arbeidet fortsetter. 

Kvinnovasjon var et av tolv tiltak i Regjeringens handlingsplan «Meir entreprenørskap blant kvinner»  som har løpt i perioden 2009 – 2013. Regjeringens mål var at kvinneandelen blant nye entreprenører skulle være minst 40 % innen 2013. Programmet ble avsluttet i 2013 da handlingsplanen ikke ble videreført.

Programmet hadde som ambisjon å gi kvinnelige gründere nettverk, kompetanse og inspirasjon til å lykkes i næringslivet. Denne ambisjonen lever fortsatt, men arbeidet kanaliseres nå gjennom den ordinære programaktiviteten til Siva.

Hvilke konsekvenser får dette for deg?

  • Den gamle nettsiden til Kvinnovasjon blir deaktivert og leder direkte til Sivas hjemmeside.
  • Kvinnovasjons facebookside består. Denne siden kan benyttes til å vedlikeholde Kvinnovasjon-nettverket ditt, men blir ikke brukt aktivt av Siva i framtiden.
  • Vi anbefaler alle å følge Sivas hovedside på Facebook og Siva på Twitter, for å ikke gå glipp av nyttig informasjon om innovasjon og entreprenørskap.

Brit KufaasDersom du har spørsmål, kontakt:

Brit Kufaas
Rådgiver

Telefon 95135305
Epost: brit.kufaas@siva.no

Flere artikler

  • God jul og takk for i år

    Neste år skjer det ekstra mye spennende hos oss i Siva. Vi fyller 50 år og kommer til å fremstå i helt ny visuell drakt med nyoppussede lokaler. Som alltid er vi opptatt av nyskaping og bærekraftig drift, hvor også gjenbruk er en viktig brikke – noe som gjenspeiles i årets lille julehilsen. 

  • Håndtrykk for bedre regionalt samarbeid

    Tettere samarbeid mellom fylkeskommunene og virkemiddelapparatet skal gi bedre regional næringspolitikk. Tirsdag 28. november ble en ny regional samarbeidsmodell formalisert gjennom et forpliktende håndtrykk.