Vil du skape framtidas næringsliv?

Spennende mulighet i Siva: Ved vårt hovedkontor i Trondheim er det ledige stillinger som innovasjonsanalytiker og finansanalytiker. Sammen med oss i Siva vil du bidra til mer nyskaping og økt vekstkraft i næringslivet.

Siva søker innovasjonsanalytiker til nyopprettet stilling. Siva bidrar til samfunnsutvikling gjennom en effektiv infrastruktur for innovasjon. Vi rekrutterer innovasjonsanalytiker for å være oppdatert på ledende forskning og internasjonal erfaring med innovasjonssystemer og -prosesser. Dine arbeidsoppgaver blir å samle, analysere og dele kunnskap om nye metoder, konsepter og beste praksis nasjonalt og internasjonalt.

Vi ser etter deg som er samfunnsengasjert og er godt over gjennomsnittet nysgjerrig. Du har utdannelse på mastergradsnivå eller høyere, med god kunnskap om forskningsmetode, statistikk og grundig samfunnsøkonomisk forståelse. Det er en fordel om du kan vise til noe relevant erfaring. Du har gode kommunikasjons- og formidlingsevner og behersker norsk og engelsk godt, både skriftlig og muntlig. For mer informasjon: Viseadm. direktør Torkel Ystgaard (Tlf 91383168, epost: torkel.ystgaard@siva.no)

Siva søker finansanalytiker til nyopprettet stilling. Du vil jobbe med analyser og verdivurderinger knyttet til aksjeportefølje, finansiering og investering. Andre oppgaver er knyttet til rentesikring, likviditetsstyring og risikostyring

Siva søker en kandidat som er siviløkonom eller master i industriell økonomi med spesialisering innen finans eller lignende. Du må kunne vise til noe relevant erfaring. Du har en analytisk tilnærming, god forretningsforståelse og interesse for finansfaglige problemstillinger. Du er nøyaktig og strukturert, og trives med varierte arbeidsoppgaver. For mer informasjon: Økonomidirektør Jørn Rørmark (Tlf 95162488, epost: jorn.rormark@siva.no).

Siva tilbyr spennende jobbmuligheter i et engasjert og tverrfaglig miljø. Siva er et statsforetak eid av Nærings- og handelsdepartementet. Siva har eierskap i 150 eiendoms- og innovasjonsselskaper og omsetter for 350 millioner kroner årlig. Samlet balanseverdi er 3 milliarder kroner. Selskapet har i overkant av 40 ansatte og har hovedkontor på Pirsenteret i Trondheim. www.siva.no

 

Søknadsfrist for begge stillingene er 10.12.13

Søknad med CV sendes til firmapost@siva.no

 

Annonsen finner du også her:

SIVA Stilling ledig analytikere

 

 

Flere artikler

  • Ledige stillinger i Siva

    Vi søker engasjerte medarbeidere som vil være med å rigge Siva for fremtiden. Vi tilbyr en spennende og variert arbeidshverdag i et selskap med et viktig samfunnsoppdrag.

  • Utbygging av Astafjord Industrier er ferdigstilt

    Kassefabrikken skal betjene leveranser til Astafjord Slakteri, men har mulighet for utvidet kundekrets på sikt. Olje- og melfabrikken er i utgangspunktet basert på råstoff fra Astafjord Slakteri.