Vil du jobbe i SIVA? Vi søker prosjektleder

SIVAs aktivitet øker og vi søker Prosjektleder til spennende arbeidsoppgaver.

Du vil få ansvar for programmene «Arena» og «Norwegian Centres of Expertise» og ivareta SIVAs rolle i disse. Dette innebærer samarbeid med blant andre Innovasjon Norge, Forskningsrådet, industriaktører og andre. Videreutvikling av disse programmene og styrearbeid i utviklingsselskap vil være sentrale arbeidsoppgaver. Du vil delta i bedrifts-, nærings- og samfunnsutvikling som vil være med å forme morgendagens industri. Arbeidssted er Trondheim. Stillingen medfører reisevirksomhet.

Den rette kandidaten har;

 • Høyere utdannelse, men relevant erfaring kan kompensere for manglende utdannelse
 • Industrierfaring
 • Gjennomføringskraft
 • Erfaring fra utviklingsarbeid
 • Gode relasjonelle ferdigheter og er nysgjerrig
 • Har gjerne erfaring fra næringspolitisk arbeid

SIVA tilbyr en spennende stilling med gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Du vil få samarbeide med dyktige kolleger og samarbeidspartnere. SIVA tilbyr konkurransedyktige betingelser med blant annet medlemsskap i Statens Pensjonskasse.

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med Partner i Assessit, Per Kristian Øwre, på telefon 913 75 565 eller Direktør Innovasjon i SIVA, Oddrun Englund, på telefon 915 31 960. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor SIVA i prosessens første fase. Søknadsfrist 11. mai.

Les mer og søk på stillingen her

 

 

 

Flere artikler

 • God jul og takk for i år

  Neste år skjer det ekstra mye spennende hos oss i Siva. Vi fyller 50 år og kommer til å fremstå i helt ny visuell drakt med nyoppussede lokaler. Som alltid er vi opptatt av nyskaping og bærekraftig drift, hvor også gjenbruk er en viktig brikke – noe som gjenspeiles i årets lille julehilsen. 

 • Håndtrykk for bedre regionalt samarbeid

  Tettere samarbeid mellom fylkeskommunene og virkemiddelapparatet skal gi bedre regional næringspolitikk. Tirsdag 28. november ble en ny regional samarbeidsmodell formalisert gjennom et forpliktende håndtrykk.