Innledere

Listen over innledere oppdateres fortløpende fram mot konferansen. 

 • haddy

  Haddy N'jie (konferansier)

  Haddy N'jie vil være innleder under Sivakonferansen 2018. Den folkekjære journalisten, artisten og forfatteren ledet også konferansen for tre år siden - vi ønsker henne velkommen tilbake!

 • røe isaksen

  Torbjørn Røe Isaksen

  Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) har ansvar for å utforme en fremtidsrettet næringspolitikk. Under innlegget sitt på Sivakonferansen vil han blant annet offentliggjøre nye testsentre for næringslivet gjennom ordningen Norsk katapult.

 • ThinaSaltvedt-108

  Thina Saltvedt

  Thina Saltvedt jobber som senior rådgiver i avdelingen for Bærekraftig Finans og sitter i Klima- og Miljøministerens Klimaråd. Før dette jobbet hun i ti år som sjefanalytiker for makro/olje i avdelingen for Global Research i Nordea Markets.

 • G-Roos-EDB headshot

  Gøran Roos

  Gøran Roos er professor innen fremtidens innovative og effektive produksjon.
  Han er kåret til en av de 13 mest innflytelsesrike tenkerne i det 21. århundre.

 • Tor Olav Mørseth

  Tor Olav Mørseth

  Tor Olav Mørseth er administrerende direktør i Digital Norway og har lang erfaring med å lede tradisjonelle virksomheter langs digitaliseringens frontlinje.

 • Kamilla Sharma

  Kamilla Sharma

  Kamilla Sharma er adm. direktør i innovasjonsselskapet Innoventus Sør og har både regionale og nasjonale styreverv.
  Høsten 2017 ble hun kåret som årets kvinnelige leder på Sørlandet
  Kamilla har lang fartstid innen Tele- og datacom bransjen, som har blitt utmerket med tre nasjonale kundeservicepriser under hennes ledelse.

 • tina (2)

  Tina Lihaug Selbæk

  Tina Lihaug Selbæk har vært daglig leder og ansvarlig for oppbygging og utvikling av Nasjonalparken Næringshage siden oppstarten i 2012. Hun har bakgrunn fra økonomi, offentlig administrasjon, entreprenørskap og bedriftsutvikling. Tina har tidligere jobbet med forretningsutvikling, salg og markedsføring, og sittet i styrer for flere oppstart-selskaper og nettverk/organisasjoner.

 • runar-sivertsen

  Runar Sivertsen

  Runar Sivertsen er utdannet siviløkonom har i det daglige ansvaret for SalMars kontakt med kapitalmarkedet. Runar jobber tett med Gustav Witzøe med strategiske prosjekter, herunder havstrategi og havsatsinger

 • INAQ_PerJohan_MG_1199

  Per Johan Røttereng

  Per Johan Røttereng er seniorrådgiver i INAQ og kjenner havbruksnæringen godt gjennom lederstillinger i forskningsmiljø, forvaltning og næring.
  Startet som veterinær på merdkanten på 80-tallet, har siden bygget opp FoU-avdelinger og initiert klyngeprosjekter i samspill med Siva, Forskningsrådet, Innovasjon Norge, fylkeskommune, FoU-institusjoner og havbruksnæring.

 • Frank Øren

  Frank Øren

  Frank Øren er daglig leder i Midt-Norsk Havbruk og stolt lakseoppdretter. Øren har bakgrunn fra produksjon av laks siden 1990, og har hatt styreverv i Fjord Seafood/Marine Harvest i åtte år. Frank Øren er en blanding av Petter Smart og Reodor Felgen og vært med på å utvikle flere nyttige patenter for oppdrettsnæringen.

 • steinterje

  Stein Terje Dahl

  Stein Terje Dahl ble konstituert som adm. dir i Siva i januar 2018. Han har hatt ansvar for flere nybrottsprosjekter og omstillinger, blant annet i SAS, Widerøe og Forsvaret. Dahl vil presentere Sivas ambisjoner og rolle i det store samspillet Norge trenger for å hevde seg i den internasjonale konkurransen.

 • nk_skjermbilde

  Norsk katapult 2018

  Norsk katapult skal gi raskere industriell vekst gjennom effektiv testing, simulering og visualisering av ny teknologi og nye løsninger. De nye testsentrene blir offentliggjort og presentert på Sivakonferansen. Regjeringen har satt av 125 millioner til ordningen i 2018.

 • OCCI

  Utdeling av Sivaprisen 2018

  Hvem vinner Sivaprisen 2018? I fjor gikk den til Oslo Cancer Cluster Incubator, for sitt fremragende arbeid for kommersialisering av livsviktig forskning på kreft. Årets vinnere stemmes fram av publikum under konferansen.