Flokk AS

Flokk er markedsleder innen design, utvikling og produksjon av kontormøbler i Europa.

HAG_Capisco_8106_Leather_g

Våre internasjonalt anerkjente HÅG-stoler er blant Flokks mestselgende produkter. Disse designes i Oslo og produseres på Røros, og over 80% av produksjonen herfra eksporteres ut av Norge. Dette får vi til ved hjelp av en høyteknologisk fabrikk og et stort antall leverandører fra Skandinavia. Produktene våre utvikles alltid med Flokks 5-III prinsipper for bærekraftig design, som fokuserer på lav vekt, få komponenter, riktig materialvalg, lang levetid og design som muliggjør demontering. Gjennom disse prinsippene ønsker vi å oppnå lavest mulig karbonutslipp og energibruk, så liten bruk av ressurser som mulig og å unngå negative helseeffekter i produksjon og bruk av produktene våre.

Flokk er markedsleder innen design, utvikling og produksjon av kontormøbler i Europa. Vi er den stolte eier av merkevarene HÅG, Offecct, Giroflex, RH, Profim, 9to5 Seating, BMA, RBM, og Malmstolen. Et strukturert fokus på miljø gjennom flere tiår har gjort oss til en ledende produsent av bærekraftige møbler, og alle våre produkter utvikles med fokus på minst mulig belastning på miljøet allerede fra første skisse.
Vårt hovedkontor er i Oslo, med våre hovedproduksjonsenheter på Røros (Norge), i Nässjö (Sverige), i Turek (Polen) og i Hawthorne (USA). Vi har egne salgskontorer i 15 land, og våre produkter selges i over 80 land verden over.

Se video, Explore the world of Flokk.

Avstemningen er åpen til 4. mai

Hogne Hallaraker og Ole Arne Eikesund tar seiershoppet for Siva-prisen 2020. Foto: OBM/Finn E. Larsen

Kåring av vinneren

Etter seleksjon basert på ovennevnte kriterier går fem nominerte virksomheter videre til finalen. Vinneren kåres gjennom en åpen avstemning på web og av en fagjury.