Suksesshistorier

Bildet viser barn som er på bursdagsfeiring. Matkortene til Marit Barbo gjør det enklere for barn med cøliaki, allergi eller matintoleranse å delta på bursdager, feiringer og andre sosiale arrangement. Foto: MerkMaten AS

Smart matmerking gir økt livskvalitet for allergikere

Sammen med Siva-inkubatoren Origo i Alta har gründer Marit Barbo funnet en enkel og effektiv løsning på et betydelig samfunnsproblem.

Les mer
Bildet viser Gry-Wibeke Odden har ønske om å starte med oppdrett av røye i den gamle låven hjemme på gården på Tynset

Drømmen om fisk i fjøset

Gry-Wibeke Odden trodde bestefaren var blitt gal da han foreslo at hun skulle starte med oppdrett av røye i den gamle låven hjemme på gården i Tynset.

Les mer
Bildet viser gründer Lars Berg-Hansen i NorseAqua som ute på oppdrettsanlegget.

Skal gi verden flere fiskemåltider

Takket være Siva-inkubatoren T:lab har to norske selskap kunnet slå sin ekspertise sammen. Innen 2025 skal de bidra til å produsere åtte milliarder ekstra sjømatmåltider årlig.

Les mer