Vi søker leder HR & organisasjonsutvikling

Siva er en liten organisasjon med et viktig samfunnsoppdrag. Sammen er vi 55 kolleger, som bidrar til at Norge blir grønnere, smartere og mer nyskapende – derfor søker vi en kollega som kan være med på å utvikle og utfordre hvordan vi jobber og tenker.

Vi i Siva har en sentral rolle i det nasjonale grønne industriløftet. En av våre aller viktigste innsatsfaktorer er kompetanse og menneskene som jobber her. Som leder for HR & organisasjonsutvikling vil du jobbe operativt og strategisk innen hele HR-området, for å sikre at vi som organisasjon står rustet til å levere på vår strategi og avtale med eier. Dette innebærer et særlig fokus på utvikling av organisasjon og lederskap, samt sikre at vi har kompetanse, prosesser, kultur og arbeidsmiljø som bidrar til at vi når våre mål.

Vi har utarbeidet et informasjonsskriv om Siva og stillingen, ta kontakt på epost kamilla.larsen@theac.no for å få det tilsendt.

Leder HR & organisasjonsutvikling er en del av utvidet ledergruppe og rapporterer til direktør for økonomi og virksomhetsstyring.

Vi tror du har gode forutsetninger for å lykkes hos oss hvis du har høyere relevant utdanning og flere års erfaring fra HR og/eller organisasjonsutvikling fra kunnskapsintensive virksomheter, hvor du har jobbet med strategi- og utviklingsarbeid, samt organisasjons- og medarbeiderutvikling. Du bør ha erfaring fra lederstøtte, både av leder og ledergrupper, hvor du har bidratt til realisering av forretningsstrategier gjennom HR-tiltak.

Les hele utlysningen her

Hvis du er nysgjerrig på Siva eller stillingen, ta kontakt med våre rekrutteringspartnere i The Assessment Company AS. Ring oss gjerne for en uforpliktende samtale:

Emil Lutterloh-Lie, tlf. 46 89 12 81
Kamilla Larsen, tlf. 45 22 57 30

Henvendelser kan også rettes til direktør for økonomi og virksomhetsstyring i Siva SF, Steinar Jørstad, tlf. 93 45 98 86, steinar.jorstad@siva.no.

Søknadsfrist: Tirsdag 6. juni 2023

Vi ser frem til å høre fra deg!