Ledige stillinger i Siva

Vil du jobbe tett på industri og næringsliv i hele landet? Det skjer mye spennende og vi trenger flere flinke folk. Vi har to ledige stillinger og søker prosjektsjef industriområder og selskapsjurist/-advokat.

Siva er en liten organisasjon med et viktig samfunnsoppdrag. Sammen er vi 55 kolleger, som legger til rette for bærekraftig vekst i industri og næringsliv, og bidrar til å skape arbeidsplasser og levedyktige lokalsamfunn. Hvis du kunne tenke deg å kombinere jussen med å bidra til at vi løser et viktig samfunnsoppdrag, håper vi du leser videre!  Vi er en kompleks virksomhet, med mange juridiske behov. Som selskapsjurist /-advokat vil du være ansvarlig for at disse blir ivaretatt.

Lenke til stillingsutlysningen som selskapsjurist/-advokat - søknadsfrist utløpt

Siva har en sentral rolle i det nasjonale grønne industriløftet, og er en viktig aktør for å utløse mer privat kapital og senke barrierene for etablering av ny bærekraftig industri i Norge. Derfor har regjeringen gitt Siva et nytt oppdrag, hvor vi skal tilrettelegge for raskere utbygging av nye større nasjonale industriområder.

Som prosjektsjef industriområder vil du bli en del av vår Eiendomsavdeling. Vi søker etter deg som har erfaring med å organisere og lede større utbyggings-, eiendoms-, eller infrastrukturprosjekter, og gjennom dette lykkes med å lede tverrfaglige team og funksjoner. For å lykkes, og trives, i rollen tror vi du bør du ha interesse for industri- og næringsutvikling, eiendom- og forretningsutvikling, samt god forretningsforståelse, hvor du er sterk på å se sammenhenger mellom avdelinger i et strategisk perspektiv.

Lenke til stillingsutlysningen som prosjektsjef - søknadsfrist 6. februar 2023

For mer informasjon, ta kontakt med våre rekrutteringspartnere i The Assessment Company AS. Sammen har vi utarbeidet et informasjonsskriv om stillingen som vi gjerne sender deg. Ring gjerne Emil Lutterloh-Lie, telefon 46 89 12 81 eller Kamilla Larsen, telefon 45 22 57 30 for en uforpliktende samtale:.

Om arbeidsgiveren
Siva - Selskapet for industrivekst, er et statlig foretak som utvikler, eier og finansierer en nasjonal infrastruktur for innovasjon og næringsutvikling det har vi gjort i over 50 år! Vår virksomhet er til stede over hele landet, der vi bidrar til arbeidsplasser, verdiskaping og levedyktige lokalsamfunn.

Siva er eid av Nærings- og fiskeridepartementet, og bidrar til å realisere Regjeringens næringspolitikk på oppdrag fra departement og fylkeskommuner. Siva ble etablert i 1968, er lokalisert i Trondheim.